Parteneri

Parteneriatele noastre

Infinity Business Center este License and Hardware Oracle Partner, cu specializarea Primavera P6 Enterprise Project and Portfolio Management. Consultantii Infinity au o larga experienta cu suita de aplicatii Primavera oferind servicii profesionale de scolarizare, implementare si integrare cu alte aplicatii de business (Ex: Charisma ERP, SAP, alte aplicatii de ofertare).

Parteneriatul cu Nomitech aduce in piata romaneasca o solutie inovativa de “cost estimation” CostOS, lider in piata europeana. Nomitech este Oracle Gold Partner, CostOS Estimating fiind solutia preferata si recomandata de Oracle pe segmentul “cost estimation”. Prin parteneriatul cu Nomitech, Infinity Business Center propune companiilor de constructii, infrastructura si energie o solutie solida integrata nativ cu bazele de date internationale de estimare a costurilor (Richardson, BRICS).

Infinity Business Center este singurul partener din Romania cu specializarea project and portfolio management care implementeaza solutia Charisma Portfolio Management, dedicata Antreprenorilor Generali si Investitorilor din domeniul Constructiilor Civile si Industriale. Parteneriatul cu Totalsoft aduce clientilor o combinatie unica de competente de business si capabilitati software la cel mai inalt standard de calitate.

Infinity Business Center este partenerul StarStorage specializat în ‘’Inginerie si Construcții’’, împreună promovăm soluția integrată SEAL - Primavera P6 – Charisma Portfolio Management, dedicată companiilor de construcții și inginerie din România.

© Copyright 2022 - Infinity Business Center