Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

SUEZ International lucrează cu Infinity Business Center din anul 2019. Compania oferă servicii de management al proiectelor și riscurilor de înaltă calitate, inclusiv planificarea și programarea activitatilor de “Level” 3 și 4, servicii de scolarizare, implementare Primavera P6 pentru proiectul nostru “EPCC”, managementul interfetelor pentru toate disciplinele, raportarea progresului din santier, integrarea lucrărilor subcontractorilor în programul de executie și rapoarte săptămânale/lunare.

Echipa Infinity Business Center a adus un plus de valoare proiectului nostru, nu numai prin profesionalismul și dăruirea lor, ci și prin deschiderea și flexibilitatea lor.

Recomand cu căldură Infinity Business Center ca furnizor serios și de încredere pentru implementarea proiectelor de anvergură la standarde intenționate.

Mihai Lungu

, Project Director

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre Strabag, cu compania Infinity Business Center. L-am ales ca furnizor de servicii de Management de Proiect datorita raportului calitate – pret foarte bun. Recomand IBC ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa. Apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite, care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai.

Andreea Parvu

, HR Development

Pe parcursul colaborării noastre cu Centrul de Afaceri Infinity Business Center pentru procesul de implementare a sistemului ERP, compania mea a întâlnit un partener de încredere, care are ca scop furnizarea celor mai eficiente soluții de afaceri.

În prima etapă a proiectului – analizele proceselor interne – au fost persone dedicate și implicate în proiect desfășurând activități, flexibile și deschise. Am apreciat foarte mult proactivitatea lor demnstrandu-ne că sunt într-adevăr parte din echipa noastră.

Compania noastră a fost foarte impresionată de etica muncii detaliate și laborioase a IBC, precum și de profesionalismul persoanelor implicate în acest proiect. Cunoștințele și experiența lor au fost apreciate de colegii noștri din diferite departamente. Ei au fost extrem de flexibili în elaborarea unui plan care să corespundă nevoilor noastre și cerințelor unice.

Implementarea unei soluții ERP se poate dovedi a fi un proces dificil, cu multe riscuri. Echipa Infinity a oferit sprijinul necesar și a condus calea către o implementare reușită. Suntem mai mult decât încântați să îi considerăm cu adevărat partenerii noștri.

Recomand foarte mult Infinity Business Center ca partener de încredere pentru toate proiectele de software ERP.

Alin Ştefan Lupascu

, Chief Financial Officer

Recomand compania Infinity Business Center pentru rolul sau in dezvoltarea culturii de Management de proiect si a politicii la nivel de PMO. Efectuarea unei analize de risc la nivelul proiectelor importante din portofoliu, prin utilizarea softului Oracle Primavera Risk Analysis, realizarea de workshopuri, interviuri, prezentari, toate acestea descriu in detaliu procesul de management de risc pentru proiectele de constructii ale Bog’Art.

Liviu Balanescu

, Manager, PMO

Consultantii Infinity Business Center asigura implementarea solutiilor software pe intreg procesul unui proiect, respectand standardele internationale de Management de Proiect. Recomand compania IBC pentru desfasurarea oricaror activitati legate de planificarea unui proiect in domeniul Petrol si Gaze.

Teodor Saru

, Country Division Lead

Aș fi încântat să recomand recomandăm Infinity Business Center ca o companie fiabilă și profesionistă care poate efectua orice curs de management de proiect sau cursuri software care să contribuie la creșterea know-how-ului internațional al angajaților, asigurându-le astfel o perfectionare continuă.

ION ANDRONACHE

, CEO

Sunt încântat să scriu despre experiența noastră avuta cu IBC in procesul de selecție a sistemului ERP.

Am cunoscut o echipa de persoane dedicațe și implicate în derularea activităților proiectului începând cu analiza GAP, identificarea și selectarea furnizorului ERP și finalizarea cu succes a implementării managementului de proiect.

Am fost încântați și impresionati atât de metodologia si persoanele cu care am colaborat pe tot parcursul proiectului. Cunoștințele și experiența lor au fost extrem de utile, deoarece ne-au condus pe parcursul procesului nostru de selecție a sistemului. Ei au fost extrem de flexibili în elaborarea unui plan care să corespundă nevoilor noastre și cerințelor unice.

Irimia F. Bogdan

, Finance Manager

© Copyright 2022 - Infinity Business Center