Consultanta onsite sau online

Serviciile oferite de Infinity au la baza o echipa de consultanti cu o vasta experienta in managementul proiectelor complexe si implementarea aplicatiilor software Oracle Primavera P6 sau Microsoft Project. Fie ca vorbim despre proiecte de constructii, infrastructura sau proiecte din sectorul energietic, scopul consultantiilor nostri este de a oferii suport in implementarea proceselor de management al proiectelor, avand ca obiective respectarea termenelor contractuale si a bugetului, dar si de putea obtine in orice moment o imagine clara asupra stadiului de executie al proiectelor.

 

Puteti apela la specialistii nostri in:

 

 • Planificarea si raportararea progresului
 • Managementul riscurilor
 • Managementul costurilor
 • Managementul contractelor
 • Controlul documentelor

Fie ca este vorba de Oracle Primavera P6 sau Microsoft Project, orice aplicatie software pe care o achizitionati are nevoie de o adaptare la specificul organizatiei si perioada de implementare.

 

Consultantii nostri au experienta si expertiza necesara implementarii celor mai bune practici internationale, astfel incat solutiile implementate sa aduca beneficii maxime tinand cont de specificul si complexitatea proiectelor. La sfarsitul perioadei de implementare veti beneficia de o solutie informatica care v-a raspunde nevoilor voastre de business intr-un mod eficient.

 

Cele mai multe esecuri in implementarea aplicatiilor informatice sunt datorate faptului ca se porneste de la inceput cu implementarea tuturor functionalitatiilor aplicatiilor. Acest fapt pune o presiune mare pe resursele organizatiei si de cele mai multe ori aceasta abordare conduce la abandonarea in timp a aplicatiilor achizitionate.

 

Infinity adapteaza aplicatia la modelul dumneavostra de business astfel incat in urma procesului de configurare efortul de invatare se reduce semnificativ.

Incertitudinea economica pune un nou nivel de presiune asupra echipelor de proiect pentru ca acestea sa poata gestiona si executa proiectele in conditii extrem de competitive. In conditiile acestea managementul profesional al proiectelor a devenit o necesitate imperativa si in acest context Infinity vine in ajutorul companiilor cu implementarea unei strategii bazata pe performanta proiectelor.

 

Etape de parcurs:

 • Auditarea proceselor de management al proiectelor
 • Consultanta in planificarea si urmarirea proiectelor / programelor – bazata pe o metodologie specifica fiecarui domeniu de activitate
 • Consultanta dezvoltarea unui Project Management Office (PMO)
 • Implementarea aplicatiilor suport pentru managementul proiectelor / program / portofoliu

Un PMO, intr-un sens metaforic, este ca sistemul GPS al unui vaport aflat in mijlocul oceanului. Atunci cand acesta se defecteaza apar o serie de riscuri iar ambarcatiunea se deplaseaza fara directie.

Sistemele informatice integrate fac posibil accesul, in timp real, la toate documentele operationale care se afla pe fluxurile de business ale unei organizatii. Datorita viziunii de ansamblu pe care o faciliteaza, sistemele informatice integrate sunt considerate standard obligatoriu pentru orice companie de talie mare sau mijlocie din lume.

 

Fara ele, arhitectura informationala formata in timp creeaza insule de informatii care trebuie accesate cu aplicatii informatice diferite. Din aceasta cauza, obtinerea datelor in timp real devine imposibila. Insa, pentru procesul decizional aceasta fluiditate este vitala.

 

Specialistii nostrii inteleg complexitatea proceselor unei organizatii si modul in care trebuie sa fie structurat fluxul informatic corelat cu cel informational pentru a obtine rezultate optime.

 

Infinity Business Center este singurul partener Totalsoft, cu competente de project si portfolio management, care implementeaza solutia Charisma Portfolio Management destinate contractorilor generali si investitorilor din industria de construcii, infrastrutura si energie.

Managementul riscurilor este un proces planificat și sistematic de identificare, evaluare, monitorizare și control al riscurilor, care adaugă valoare afacerii. Scopul său principal este de a ajuta managementul să maximizeze valoarea afacerii. Analiza de risc oferă vizibilitate pentru posibilele întârzieri și depășiri de costuri. Managerii de proiect pot compara cu ușurință efectele diferitelor alternative, în scopul de a dezvolta o strategie optimă de reducere a riscurilor.

 

Rezultatul îl reprezintă proiecte mai bine executate, inclusiv o probabilitate mai mare de finalizare la timp și în cadrul bugetului alocat. Analiza de risc generează, de asemenea, lecții învățate care pot fi folosite pentru a îmbunătăți rezultatele proiectelor viitoare.

 

Fiecare proiect are riscuri. Organizațiile care au succes sunt cele care planifică aceste riscuri, anticipă, atenuează și furnizează planuri de răspuns și de urgență pentru evenimente negative, care pot sau nu să apară.

 

Soluțiile de analiză de risc oferă instrumentele pentru a face tocmai acest lucru, permițând companiilor să identifice, să evalueze și modeleze riscurile –  eliminând astfel o mare parte din incertitudinile aferente proiectelor.

 

Implementarea a unui sistem de management al riscurilor are scopul de a îmbunătăți șansele de atingere a obiectivelor proiectelor, de a lua deciziile cele mai bune și de a întreprinde acțiuni adecvate, folosind informații limitate.

Un proiect este considerat de succes atunci cand, in mod simultan, sunt indeplinite obiectivele pentru care a fost creat in bugetul de cheltuieli si termenele asumate prin contract.

 

Managerii de proiect nu ar trebui sa astepte finalizarea proiectului sau unei etape a acestuia pentru a constata daca proiectul pe care il conduc se inscrie in coordonatele initiale privind aria de cuprindere, bugetul si teremenele de executie.

 

Pentru a putea tine sub control evolutia unui proiect se impune inca din etapa de initiere implementarea unui sistem de control al proiectului.

 

Sistemul de Project Control Infinity se bazeaza pe premize:

 

 • Definirea livrabilelor de project management adecvate fiecarei etape a proiectului (Project Charter, Project Change Request, Lessons Learned)
 • Implementarea instrumentelor de planificare si raportare a progresului (Primavera P6, Microsoft Project)
 • Previzionarea Cash flow-ului pe baza graficul de executie actualizat, a documentelor de plata si a conditiilor contractuale
 • Implementarea procedurilor de masurare a progresului (dezvoltare si urmarire Curbe S de progres, inclusiv Earned Value)
 • Integrarea cu sistemele de ofertare / decontare / facturare

Cerere oferta personalizata si detalii

© Copyright 2022 - Infinity Business Center

  Cerere oferta personalizata si detalii