Solutii Software

 

Oracle Primavera P6 Project Portfolio Management este unanim considerata, pe plan global, cea mai completa si mai profesionala suita informatica de management de proiect & portofoliu de proiecte. Este o achizitie valoroasa pentru compania dumneavoastra, in special pentru capacitatea superlativa de simulare de scenarii “what if” asupra proiectului.

Permite controlul tuturor laturilor proiectului, de la costuri, la resurse umane.

Oracle Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management (Primavera Web) este cea mai puternica, robusta si usor de utilizat solutie pentru prioritizarea, planificarea, gestionarea si evaluarea proiectelor, programelor si portofoliilor.

Ofera o solutie 100% bazata pe web pentru gestionarea proiectelor de orice dimensiune, se adapteaza la diferite niveluri de complexitate intre proiecte si se dezvolta inteligent pentru a satisface toate nivelurile de calificare din organizatia voatra.

Primavera P6 EPPM de la Oracle este o solutie bazata pe cloud sustinuta de o retea globala de profesionisti Oracle Project Portfolio Management si are securitatea asigurata complet.

 

Oracle Primavera Risk Analysis va ajuta sa dezvoltati planuri de contingenta si de raspunsuri la risc. Este unul dintre instrumentele principale pentru evaluarea riscurilor programelor si proiectelor voastre. Este utilizat pentru a incorpora propriile modele de risc cu evenimente de risc pe deplin dezvoltate. Instrumentele disponibile in Primavera Risk Analysis va permit sa construiti un plan complet afectat de risc.

Dezvoltata in exclusivitate de echipa Infinity, RiskALERT incorporeaza experienta acumulata de noi pe piata locala si externa pentru a rezolva necesitatile specifice managementului riscurilor.

Aplicatia RiskALERT a fost conceputa pentru a imbunatati procesul de management al riscurilor prin controlul planificarii si alocarea eficienta a resurselor, prin monitorizarea si raportarea in timp real a riscurilor care pot surveni in proiect.

Astfel, prin atentionarea din timp asupra riscurilor si a oportunitatilor, RiskALERT ofera vizibilitate clara asupra evolutiei proiectului si permite evaluarea riscurilor si stabilirea planului de reducere a probabilitatii de aparitie si a impactului.

CostOS este considerat ca fiind cel mai avansat sistem software de estimare a costurilor din Europa. Datorita faptului ca Nomitech coopereaza indeaproape cu reprezentantii europeni, CostOS este personalizat pentru a sprijini complet nevoile de estimare. Sistemul este bazat pe teoria fundamentala de estimare a costurilor si de aceea este foarte usor de utilizat in diferite domenii de activitate, cum ar fi Constructii, Oil&Gas, Energy si altele.

Charisma Portfolio Management oferă suport pentru gestionarea contractelor şi a proiectelor desfăşurate de companie, precum şi administrarea documentelor şi resurselor folosite, fiind o soluție completă pentru urmarirea executiei proiectelor de investiții. Aplicatia permite gestionarea întregului flux de documente în ceea ce privește relația firmă – contractori de lucrari - clienti (buget, contracte cu furnizorii de servicii si echipamente, stadii fizice intermediare - situatii de lucrari interne, situatii de lucrari ale contractorilor de lucrari, flux de achizitii materiale).

Charisma PM permite planificarea activităților de executat prin intermediul Proiectului (din Devizul Intern se poate genera structura WBS si activitati a proiectului, data de start si data de final urmand a se completa manual sau prin import din aplicatii specializate Primavera P6 EPPM sau Microsoft Project). Integrarea nativă cu modulele Charisma ERP (Stocuri, Financiar, Achiziții, Contabilitate) permite alocarea și determinarea cu eficiență a costurilor aferente execuției proiectului astfel încât se poate determina în mod eficient situația bugetat versus realizat și evoluția în timp a acestei situații.

Cerere cotatie pret si detalii

© Copyright 2022 - Infinity Business Center

    Cerere cotatie pret si detalii